Een lach is naar de hemel gegaan!

Een lach is naar de hemel gegaan!

Net terug van een bijzondere en emotionele avond.
Ik zal het in het kort uitleggen.

Tekst en foto’s: Michel Holtrigter.

 

29 Mei kregen we het verschrikkelijke nieuws dat Tamara de zus van mijn vriend en vismaat Dennis en dochter van Rik  en Lucia, betrokken was geraakt bij een noodlottig verkeers ongeval, en op 17 jarige leeftijd ons heeft moeten verlaten. Aangeslagen en bedroefd als we waren bedacht ik me 2 dagen later dat ik iets bijzonders wilde doen voor Dennis! maar wat doe je op zo’n moment?? Vissen is onze passie en ineens had ik dit idee. “Ik ga een memorial kunstaasje laten spuiten!” zei ik tegen Nicole. Ik koos voor een Pikefighter, dit vond ik toepasselijk omdat ze een enorm gevecht aangaan op dit moment. Contacten werden gelegd met Derk van der Molen of hij op korte termijn hiervoor tijd had.. “Dit gaat gewoon voor” kreeg ik als antwoord!

Meteen begon ik met schetsen maken hoe ik hem wilde hebben. Engelen vleugels moest hij krijgen. Sterren erop omdat iedereen zei dat ze nu het mooiste sterretje aan de hemel is! En haar naam moest erop. Meteen gebeld met mijn nichtje Sophie, wie een van haar beste vriendinnen was om te vragen wat haar favoriete kleuren waren. Zodra ik alles klaar had meteen een envelop op de post gedaan richting Derk! Gisteren lag het aasje ineens op de deurmat… Fantastisch gewoon zo mooi!! En toen ik naar de niet bijgevoegde rekening vroeg zei Derk “Hier wil ik geen geld voor, ik vind het een eer dat ik dit mag doen!” Derk, jij bent een man met een hart van goud!!!! Toen ik vanavond het cadeau aan Dennis gaf… onbeschrijfelijk, glimlach van oor tot oor! Maar ook samen een traan weggepinkt.
Dennis, jullie zijn toppers en ik zal voor jullie klaarstaan waar ik dat kan!!

Rust zacht lieve schat!

Michel!!!

9 Responses to Een lach is naar de hemel gegaan!

  1. Ontzettend veel sterkte toegewenst met jullie enorme verlies lieve mensen!
    Woorden schieten hiervoor tekort!
    Ik ken jullie niet eens en toen ik dit hardop voorlas aan mijn vrouw schoten me de tranen in mn ogen!
    Pas, zoals Hilco zo mooi verwoorde goed op elkaar en hopelijk vinden jullie bij elkaar de kracht om dit te boven te komen!

  2. Ik krijg kippenvel als ik dit lees en wordt er stil van. Een gouden vismaat, één voor het leven! Heel veel sterkte de komende tijd en gecondoleerd met dit verlies.

    Sander

Leave a reply