Fish On met Hilco!!!

Fish On met Hilco!!!

 1. 26-03-2014:
  Er verschijnt een berichtje op de tijdlijn van Hilco dat hij toch nog maar een dagje het water op wil en of er iemand mee wil. Nou dat wilde ik wel dus ik antwoord dat ik mij eventueel wel op wil offeren. Hij zou loten tussen degene die mee willen, dus meer als heel hard duimen kan ik niet. Man…………wat zou ik graag mee willen! En jawel hoor het verlossende woord kom of ik mij bij de trailerhelling wil melden. En of ik dat wil!!!!!!!!!!!!!!!!
  Snoekgids.nl
  Met Hilco besproken dat ik enkel een mondvoorraad hoefde mee te nemen want hengels en aas was allemaal aanwezig. Nou ben ik heel erg gehecht aan mijn hengels en het voelde heel erg naakt om een dag te gaan vissen zonder mijn hengels mee te nemen! Maar gezien de waterkennis en resultaten van Hilco maakte ik mij ook weer niet al te veel zorgen. Het voelde alleen raar! De ochtend was nog betrekkelijk kalm weer en al snel kwamen de eerste snoekjes aan boord maar ondertussen trok toch de wind behoorlijk aan. Bij de eerste snoek (87) die ik lande voor Hilco kraste ik mijn vinger open, een wondje wat de hele dag is blijven bloeden en waar ik alle hengels, boot en mezelf mee heb besmeurd.
  Snoekgids.nl
  Dan is het tijd voor lunch en de hamburgers van restaurant Wilfred van Asselt op het eiland vonden gretig aftrek maar het stond wel ondertussen 6-0 voor Hilco. Klasse onderscheide zich want zelfde hengels, methode, aas, diepte etc en toch vallen ze wel op zijn hengels en niet op de mijne……….. toeval??????
  Snoekgids.nl
  Weer onderweg kletsen we gezellig en mijn oude pr kwam ter sprake. Die stamt nog uit de tijd dat de batavieren net de Rijn waren afgezakt en de mamoeten op het puntje van uitsterven stonden. Wat zou het mooi zijn om hier een verse herinnering aan toe te voegen mijmer ik in mezelf. Klats bang. 7-0!!!!!!!! Ondertussen was er op het wijd nauwelijks meer te vissen door de harde wind en golfslag. De luwte in maar die bracht ook geen vis dus ik kreeg er een heel hard hoofd in.
  Snoekgids.nl
  Dan toch maar weer die grote emmer met water op en BAM hangen. Kwam een heerlijke dame in zicht en even later lag daar op de plank een evenaring van mijn pr. Een prachtige twotone van 110cm. We konden wat mij betreft van de aarde af varen want mijn dag was meer dan geslaagd.
  Snoekgids.nl
  Aan het eind van de dag ging de wind iets liggen en Hilco beloofde nog wel een paar snoeken op de gekende stekken. Wow dat was niet gelogen want de beten kwamen snel achter elkaar, wel allemaal op de hengels van Hilco maar wat kon mij dat nou nog schelen. Ik gunde hem nog wel meer dan dat ook. En dan………….toch nog een aanbeet en die voelde groot aan. Aan het puntje van de dreg kwam een enorme zwaarlijvige dame langs de boot en wat was ik blij toen Hilco haar vast had. Die kon mooi geen kant meer op. Groter als de eerste dat wist ik maar hoe groot. Een nieuw PR dat op zeker. hatsaflats 115cm schoon aan de haak. Wat een monster en wat was ze puntgaaf. Geen schubje verkeerd en geen krasje op het lijf.
  Eindresultaat: 13-2; 3 dikke meter snoeken; 2 blije kerels; 1 topdag!!!!!!!
  Fish On!!!!
  Fish On!!!!
  Hilco echt ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke dag.
  Greets Richard Rietdijk.

One Response to Fish On met Hilco!!!

Leave a reply